Известие

Collapse
No announcement yet.

Грешка P1653

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
    Не е затова, а защото ще ви оборя
    Това твое прословуто оборване вече ми прилича на, като да ме биеш с гол г.з по х.я

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

Ами докажи де. С Во само говорите, а не качвате една осцилоскопска диаграма за различните обороти.
      Ето, за 4х4 ти отговорих

Comment

Не е затова, а защото ще ви оборя
        Тава ме развесели много.Теб никой не може да те обори.Ако ще и индЖинерите на автомобила да ти казват или показват,пак ще кажеш че на са прави .
        Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от alfista 96 Покажи съобщение
          Тава ме развесели много.Теб никой не може да те обори.Ако ще и индЖинерите на автомобила да ти казват или показват,пак ще кажеш че на са прави .
          Добре де, нека ми покажат исканото от мен. Ако са прави, ще се извиня. А и аз по принцип споря сао когато съм уверен в себе си

Comment

А и аз по принцип споря сао когато съм уверен в себе си
            Аха, разбирам.
            Ами значи да ти напомня за предложението на колегата, който цитираш. Защо не отидеш да ти отвори зегерката и като не успее, защото си сигурен, че не става, да изкараш не малко пари?
            A20DTH ЖТД ама не баш
            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

12v има постоянни още на контакт, а към ECU е 15 номер пин на буксата от към калника.

Comment

Първоначално публикувано от iwo156 Покажи съобщение
                12v има постоянни още на контакт, а към ECU е 15 номер пин на буксата от към калника.

С ръчни скорости ли е колата?

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

Да. Оказа се, че не прави добър контакт между капачата и крачетата (така както и предположихте). Не знам само как го е премерил ОНЗИ , не бих го нарекъл майстор. Сега направо си отлита. Благодаря за помощта.

Comment

Working...
                  X